Last news in Fakti

25 Януари, 2019 14:01 1 426 0

Азар отговори: Не ме интересува какво мисли Сари

  • азар-
  • сари-
  • лидер-
  • тотнъм-
  • челси-
  • критика

"Моята цел е да играя своя футбол", заяви белгиецът

Звездата на Челси Еден Азар, който вчера бе избран за играч на мача в дербито срещу Тотнъм, заяви, че не се интересува от критичните коментари на своя мениджър Маурицио Сари. Италианецът изрази мнението, че Азар не е лидера на отбора, а по-скоро е индивидуалист и потенциалът му е по-голям от представянето му.

Запитан след двубоя за това изказване на мениджъра, Азар отговори: "Ако трябва да съм честен, не ме интересува. Аз просто играя своя футбол, без значение какво е казал мениджърът. Просто се фокусирам върху този отбор и искам да направя най-доброто за него. Днес успях и съм щастлив от това".

Малко по-късно белгиецът добави: "Винаги съм твърдял, че на терена съм лидер. Мисля, че съм лидер".

Азар се разписа за 2:0, но след това Фернандо Йоренте върна един гол за Тотнъм и изходът от този полуфинал за Купата на лигата трябваше да се реши след дузпи. Белгиецът бе определен за пети изпълнител, но не получи шанс да стреля от бялата точка, тъй като неговите съотборници вкараха първите четири 11-метрови наказателни удари, докато Ерик Дайър и Лукас Моура пропуснаха за Тотнъм. Така "сините от Лондон" се класираха за финала, където ще срещнат Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА