14 Март, 2019 13:29 831 0

Валверде: Искаме да стигнем до края!

  • валверде-
  • барселона-
  • лион-
  • шампионска лига-
  • цел-
  • трофей-
  • меси

"Имаме сериозни амбиции в Шампионската лига", заяви наставникът на Барселона

Валверде: Искаме да стигнем до края! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде имаше поводи за радост след категоричната победа с 5:1 над Лион и класирането на отбора му на четвъртфинала в Шампионската лига. Наставникът заяви, че е доволен от представянето на неговите играчи и се надява тимът му да извърви целия път докрай в тази надпревара.

“Всеки ме пита за последните 20 минути, в които избухнахме, но явно забравяте, че ние изиграхме много силно първо полувреме, в което спокойно можеше да водим и по-убедително. Важно е да се отбележи, че отборът се съвзе след като допусна гол и бързо си върна преднината. Този турнир е труден и всеки може да ти усложни живота. Но ние играхме добре и в двата мача, като в реванша просто бяхме по-ефективни в атака. Ние имаме сериозни амбиции в Шампионската лига. Направихме важна стъпка, но вероятно така мислят и треньорите на останалите отбори, които достигнаха четвъртфиналите. Приемаме сериозно всичко, което ни предстои, но искаме да извървим целия път докрай”, заяви Валверде.

Наставникът не спести похвали и за звездата на тима Лионел Меси, който изигра блестящ мач, вкара два гола и асистира за още два.

“Видяхме поредния невероятен мач от Лео във всяко отношение - голове, подавания, асистенции, отнемане на топката… Въпреки че сме свикнали с него, той продължава да намира начин да ни изумява. Вероятно е страхотно, че Роналдо отбеляза три гола срещу Атлетико Мадрид, но Лео също бе невероятен тази вечер”, допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА