Last news in Fakti

7 Април, 2019 09:45 2 218 7

Петричев: Скрихме топката на ЦСКА

  • петричев-
  • цска-
  • лудогорец-
  • дерби-
  • равенство-
  • съдии

"Който разбира от футбол видя, че тотално надиграхме противника", заяви директорът в Лудогорец

Петричев: Скрихме топката на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че българският шампион е скрил топката на ЦСКА при днешното нулево равенство между двата тима. Шефът на “орлите” добави, че атаките на “червените” по съдиите са тактика, чиято цел е да оказва натиск. Петричев благодари на феновете на Лудогорец за подкрепата по време на днешния двубой. Той смята, че ако разградчани продължат с подобно представяне още няколко години, ще се радват на все по-голяма фенска маса.

“Не очаквайте от мен да правя някакви спортно-технически анализи на играта на Лудогорец. Само ще кажа на футболен жаргон, че скрихме топката на отбора на ЦСКА. Проблемът на Лудогорец е самият Лудогорец. Ако футболистите играят както могат, няма да бъде проблем да спечелим шампионската титла.

Днес ясно се видя, че сме доста по-класен отбор от съперника. Ако някой има съмнения, нека да гледа на запис второто полувреме. И да бяхме победили, нямаше как да отваряме шампанското, тъй като до края на шампионата има още доста мачове. Всеки отбор може да загуби точки и почти сигурно това ще се случи. Може в следващите кръгове разликата между нас и втория в класирането да набъбне”, заяви Петричев.

На въпрос как ще коментира атаките на ЦСКА по съдиите преди мачовете от Първа лига, той отговори:

“Това е тактика, за да оказват натиск на реферите. Тя не е от вчера. Атаките и по нас също не са от вчера. Свикнали сме и затова виждате, че рядко отговаряме. Виждате, че не коментираме отсъжданията на арбитрите. Мога да ви кажа много случаи, когато сме ощетени”.

“В Лудогорец винаги е имало напрежение. Не знам защо си мислите, че при нас няма напрежение. Напротив, има. Виждате, че и публиката ни става все по-взискателна. Използвам случая да благодаря на хората днес. Видяхте, че и те приемат мача като битка. През по-голямата част от времето нашата публика подкрепяше сериозно отбора. Поздравления за феновете на Лудогорец. От година на година се увеличават, а след години, ако задържим нивото, ще се радваме на изключително сериозна подкрепа от трибуните”, завърши босът на “орлите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    20 3 Отговор
    0:0 надиграли??!!!
  • 2 123

    16 7 Отговор
    Само ЦСКА !
  • 3 Веризар

    20 4 Отговор
    Какво си скрил бе циганин.До 60 тата минута не знаехте къде сте.А и какъв анализ да направиш като нищо не разбираш от футбол-неуспял журналист.Ти си една подложа чиято работа е да дразни и да поема плюнките и псувните на хората.Ти чисто футболно едно изречение не можеш да кажеш без да ти е написано.Думите ти са признак на слабост.Да не говорим ,че и в двата мача не ви даваха заслужени картони.С подкрепа всички могат.Така взехте 7 титли с подкрепата на Перуката и подлогите му.Ама Гела май ви е оставил на самотек и сега трепе.ите,че идва края ..
  • 4 Само ЦСКА

    17 2 Отговор
    Каква топка са скрили като за играч на мача е избран вратаря им?
  • 5 чиче

    12 0 Отговор
    Тия от ЛУГОРЕЦ след 60 минута тичаха като спортни коне.Там нали ги правеха хаповете.ПОПА можеше да тича още 270 минути без да спре
  • 6 1234

    9 2 Отговор
    Него разбирате човека той казва че са скрили резервната топка а иначе ЦСКА можеше да им закачи една тройка на тия тюфлеци
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Пффффффф сънувал е нещо тоз!