Last news in Fakti

6 Април, 2019 19:16 1 383 7

ЦСКА и Лудогорец този път не се победиха

  • цска-
  • лудогорец-
  • равенство-
  • първа лига

Разградчани владееха повече топката, но "червените" отново се бориха мъжки

ЦСКА и Лудогорец този път не се победиха - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец и ЦСКА завършиха при 0:0 в мач 28-ия кръг на Първа лига, с което орлите запазиха преднината си от три точки пред днешния си съперник на върха в класирането.

"Червените" можеха да открият резултата още във втората минута, когато Евандро се откъсна сам срещу вратаря леко отляво, но стреля в главата на Ренан. В 7-ата минута Лудогорец организира опасна атака, след която Вандерсон се откъсна отляво и опита да намери с пас по земя непокрития Лукоки, но пасът му бе пресечен.

В 9-ата минута Евандро пропусна нова добра възможност. Рубен Пинто бе изпуснат отдясно и центрира към своя съотборник, който стреля от въздуха, но Ренан изби. В 17-ата минута ЦСКА изпусна поредно положение. Григоре изпусна Али Соу, таранът на червените намери непокрития Жоржиньо, който финтира няколко бранители в зелено, но от 9-10 метра стреля над гредата.

След почивката обаче Лудогорец вдигна темпото, а ЦСКА позагуби от физическите си сили.

Вандерсон се отличи с опасен шут в 64-ата минута, който излезе в аут. Червените отговориха с набег на Али Соу, който завърши с опасно центриране, но Ренан с върха на пръстите си изби топката.

В следващите минути Лудогорец натисна сериозно и в 69-ата минута като по чудо не откри резултата. Лукас Саша бе изведен от Попад и стигна до аутлинията около границата на малкото наказателно поле. Последва прострелно центриране, което се отклони в крака на Бодуров и топката се насочи към мрежата на гостите, но за техен късмет се отклони в тялото на намиращия се на голлинията Турицов.

Секунди по-късно Попа преодоля Жеферсон и подаде към непокрития Вандерсон. Бразилецът стреля от 7-8 метра, но Черниаускас някак изби, а Кешерю не успя да вкара при добавката.

В 77-ата минута нова опасна атака на орлите завърши с шут на Антон Недялков, Пинто скочи с гръб към него и изби. Разградчани поискаха дузпа за игра с ръка на червения халф, но реферът отсъди корнер. Десет минути по-късно Кешерю прати топката в мрежата на червените след акробатичен шут, но попадението бе отменено поради засада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Batushka

    11 3 Отговор
    Колко ходят на мач на Лудогорец?Киро гела колко плаща за масовката?
  • 3 ГМО продукт

    1 6 Отговор
    Мафия.......До кога ще бутат и двата отбора?Беше ясно, че мача е хикс.В България има два вида привърженици.......Левскари и анти Левскари

    Коментиран от #6

  • 4 Националист

    5 0 Отговор
    Вкарват примитивната негърска раса в България чрез спорта. Негрите са опасност за съществуването на България като държава. Проучете негрите що за хора са в Африка. Според статистиката негрите и циганите проблеми само носят, където им стъпи крака.
    Не на негрите в БГ спорта и в България!

    Коментиран от #5

  • 5 запознат

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Националист":

    Ами то негри лекари , инженери , химици , биолози ,..............почти няма !
    Дори в САЩ , където в университетите има специални бройки за негри и са напълно изперкали по негърската демокрация , има само 4% медици !
    То е ясно ,че освен за скачане , пеене на рап и престъпления масово не стават за друго .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хрис

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Е как ще гледме футбол, особено български, като Прасев певърна всичко в касичка за пари. Преди време канал-3 и TV-7, излъчваха на живо мачовете, дори и от В-група.