Last news in Fakti

8 Април, 2019 11:27 2 248 4

Това ли е пропускът на всички времена? (ВИДЕО)

  • псж-
  • страсбург-
  • пропуск-
  • история-
  • чупо-мотинг

Чупо-Мотинг от ПСЖ направи нещо немислимо

Това ли е пропускът на всички времена? (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Във футбола феновете са виждали всякакви пропуски, но едва ли някой може да се сети за такъв, при който футболист да предотврати гол за собствения си отбор, спирайки топката на голлинията на противниковата врата. Точно това се случи на срещата между ПСЖ и гостуващия Страбург от 31-ия кръг на френската Лига 1.

Мачът завърши 2:2, а при резултат 1:1 в 28-ата минута реализиралият първия гол в мача нападател на домакините Ерик-Максим Чупо-Мотинг направи нещо невероятно, лишавайки тима си от попадение по най-глупавия начин. Кристофър Нкунку беше преодолял вратаря на гостите с прехвърлящ удар и топката щеше да премине голлинията, но притичалият на скорост негов съотборник Чупо-Мотинг обаче успя да я стигне на голлинията и да я чукне в страничната греда. След това защитниците изчистиха кълбото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модев

    7 0 Отговор
    Най-големият пропуск е на Бербата в мач Тотнъм - Кристал Палас когато негов съотборник стреля във вратата на противника но Бербата искаше той да вкара и отклони топката с гърба си в аут, а си беше чист гол, но нашия се опита да направи някакво Барби изпълнение и това и стана - Барби изпълнение на Барбито
  • 2 бобо

    3 0 Отговор
    Без расизъм! Без расизъм! Само някой да посмее да издава маймунски звуци!

    Коментиран от #3

  • 3 Дедовия университет

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "бобо":

    Сети се за деда си Янко и как баба ти му събираше л..ната и повърнята . . . от чист материалски произход си
  • 4 Ха ха

    0 0 Отговор
    Чупо-Мотинг счупи тъпомера!