Last news in Fakti

10 Април, 2019 14:29 1 240 1

Пике: Мачът с Юнайтед ще бъде специален за мен

  • солскяер-
  • шампионска лига-
  • барселона-
  • вълнение-
  • манчестър юнайтед-
  • завръщане

"Когато бях в Юнайтед, Солскяер много ми помогна", призна защитникът на Барселона

Пике: Мачът с Юнайтед ще бъде специален за мен - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жерар Пике коментира предстоящия сблъсък с Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд” от четвъртфиналите на Шампионската лига. Както е известно, испанецът игра за “червените дяволи” в периода 2004 г. - 2008 г. преди да се завърне в родния си клуб.

“Ще бъде труден мач, но сме мотивирани да постигнем добър резултат. Манчестър Юнайтед е най-важният клуб в Англия. Оле Гунар Солскяер ми помогна много в периода ми в Юнайтед. Харесва ми да видя, че той пое тима. При него отборът се подобри и спечели много мачове. Не искам да правя сравнения с други години. В удобна ситуация сме. Играем добре и постигаме добри резултати. Пристигаме, знаейки колко трудно се играе на “Олд Трафорд”, но се надяваме, че ще направим добър мач и че ще победим.

Това е много специален мач за мен на място, където се превърнах от дете във възрастен. Научих много на и извън терена. Когато бях между 17 и 21-годишен, играех мачове с велики футболисти, с които бях и извън терена. Бях луд като всеки друг. Но когато се върнах в Барселона, вече бях напълно нов човек. Когато изтеглихме Юнайтед, бях развълнуван, защото сме играли на почти всички стадиони, но не и на “Олд Трафорд. Минавал съм през същите входове. Някои неща са се променили, но много прилича на това, на което се натъкнах на по-млади години. Този клуб също ще остане в сърцето ми за цял живот. Имам специални чувства към Юнайтед и се надявам, че ще се справят добре в бъдеще, но не и в този сблъсък”, заяви Пике на пресконференцията преди мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мосак фонсека

    0 1 Отговор
    Да ,да специалитета на заведението е тройка с гарнитура.