Last news in Fakti

8 Май, 2012 12:35 1 830 0

Путин заби две шайби (Снимки и видео)

  • владимир путин
Путин заби две шайби (Снимки и видео) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Едва положил клетва като президент силният човек в кремъл Владимир Путин заби две шайби срещу хокейни легенди.

 

Това стана по време на мач между любители и ветерани, който се проведе в рамките на фестивала на любителските отбори.

Форумът е организиран от Руската любителска хокейна лига и се провежда в Москва от 1 до 8 май.

Путин влезе в игра в средата на втората третина и минута след това отбеляза шайба. После вкара и втора след комбинация със саксофониста Игор Бутман. Руският президент игра с номер 11.

 

Той дори беше предупреден от страничния рефер.

 

Ветераните, сред които личаха имената на легенди на руския хокей като Владислав Фетисов и Александър Якушев, не успяха да вкарат нито един гол по време на дузпите след редовното време.

След края на срещата Путин бе наобиколен за автографи, някои от които той положи върху фланелките на участниците в мача.

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони присъства на хокейния мач и с интерес наблюдава проявите на леда на своя приятел.

В състава на любителите играха и момичета-хокеистки, една от които реализира веднага след Путин. Досега не беше известна тази негова страст, отбелязват руските блогъри. Те не пропускат да припомнят, че президентът на Беларус Александър Лукашенко е страстен любител на хокея.

Пред камерите Путин е плувал, ловил е риба, яздил е кон, гмуркал се е под вода, пускал се с бобслей, карал е ски и какво ли още не.....


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА