Last news in Fakti

4 Юни, 2019 14:01 1 415 1

Неймар получи призовка за съда

  • неймар-
  • съд-
  • призовка-
  • изнасилване-
  • бразилия

Бразилската звезда ще трябва да даде показания по обвинението в изнасилване

Неймар получи призовка за съда - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията връчи призовка за съда на бразилската звезда Неймар, съобщи “Глобо Еспорте”. Нападателят е обвинен в изнасилване, което по думите на потърпевшата е извършено на 15 май в хотел в Париж.

Служители на реда изчакали 45 минути на базата на националния отбор на Бразилия, за да връчат документите на Неймар, с които го призовават да даде показания на 7 юни.

От Бразилската футболна конфедерация успели да издействат отсрочка играчът да се яви в съда следващата седмица след изиграване на контролата на отбора от подготовката за Копа Америка.

Полицията конфискувала телефона на Неймар, който публикува интимни снимки на момичето, което го обвинява в изнасилване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.