24 Юни, 2019 10:02 1 142 0

Хубчев стартира със загуба в Левски

  • хубчев-
  • левски-
  • загуба-
  • контрола-
  • ред бул брагантино

"Сините" паднаха от Ред Бул Брагантино с 0:1

Хубчев стартира със загуба в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски загуби с 0:1 от Ред Бул Брагантино (Бразилия) в първата си контрола от лятната подготовка. Мачът в Австрия беше неофициален дебют за новия треньор на "сините" Петър Хубчев.

Лидерът в бразилската Серия "Б" стигна до минималния успех след гол на Бруно Тубарао в 26-ата минута.

Първата ситуация за гол беше в 24-ата минута. Мариани пробва далечен удар, но прати топката покрай гредата. Секунди след това бразилците поведоха. Бруно Тубарао пробва далечен изстрел, който изненада Михайлов и топката влетя в горния десен ъгъл на вратаря на "сините" - 0:1.

Малко по-късно Станислав Иванов напредна отдясно, освободи се от съперник и стреля, но вратарят Деймисон изби в корнер.

В началото на второто полувреме избраниците на Хубчев заиграха по-активно. Голмайсторът Станислав Костов вече бе на терена, заменяйки юношата Мартин Детелинов Петков.

В 60-ата минута Мариани се озова на добра позиция, но прати топката над вратата. Последваха още смени в състава на Левски. Хубчев даде шанс и на Кабов, Деян Иванов и Ивайло Найденов, който бе изпробван по дясното крило. Десетина минути преди края в игра влезе и Мазурек. За аржентинския халф това бе дебют с екипа на Левски.

В 79-ата минута бразилците можеха да отбележат втори гол, след като Роберсон излезе сам срещу Михайлов, стражът на "сините" обаче се намеси отлично и спаси. В края Ивайло Найденов беше близо до изравнително попадение, но вратарят на Ред Бул Брагантино спаси и Левски загуби с 0:1.

Следващата контрола е срещу руския гранд Зенит (Санкт Петербург) - на 25 юни (вторник) от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА