Last news in Fakti

24 Юни, 2019 13:28 1 904 1

Хубчев: Левски е доста назад

  • хубчев-
  • левски-
  • подготовка-
  • мач-
  • резултат-
  • контрола

"Резултатът не ни интересува, но и до известна степен ни касае", сподели наставникът на "сините"

Хубчев: Левски е доста назад - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира представянето на отбора в първата контрола oт лятната подготовка - загубата с 0:1 от Ред Бул Брагантино (Бразилия).

"Бяхме нервни. Трудно е да кажа какво ме удовлетворява сега от тази среща. Имаме няколко човека на различен етап от подготовката. Стремим се всички да бъдат на ниво за първия официален мач. Вижда се, че сме много назад в някои неща, при някои хора. Имаше хора, които играха днес, а сутринта бягаха 12 километра", коментира Хубчев пред Диема Спорт.

"Резултатът не ни интересува, но и до известна степен ни касае. Рано е да говорим за спортно-технически елементи. Целта е да се подготвим така, както сме планували. Още много работа ни чака", продължи спецът.

"Ние не крием, а и всеки, който е гледал мача вижда... Очакваме двама-трима човека, които да ни помогнат в атака. Надявам се да се случи скоро това”, добави героят от САЩ`94.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш Левскар

    2 1 Отговор
    Не ни интересува резултата но ни касае , мууухахахааааааа..тапанааааарр..вижте на Хаджи момчетата какво правят в национала на румъния до 21..