Last news in Fakti

2 Юли, 2019 11:30 1 285 2

Хубчев: Имам големи забележки към младите

  • хубчев-
  • левски-
  • чакане-
  • селекция-
  • трансфери-
  • млади-
  • загуба-
  • контрола

"Чакането за нови футболисти продължава твърде дълго", заяви наставникът на "сините"

Хубчев: Имам големи забележки към младите - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев бе изключително разочарован след тежката загуба с 0:4 от четвъртодивизионния германски Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен). Доскорошният селекционер на България не спести критиките си по адрес на младите футболисти, които взеха участие в проверката, завършила със срамен резултат за “сините”.

Хубчев призна, че с нетърпение очаква 26-кратният роден първенец да се подсили с играчи в предни позиции. Легендарният бранител на националния отбор заяви, че по преценка на медицинския щаб новото австрийско попълнение - Дени Алар, ще бъде извън игра за не повече от десетина дни.

“Не знам колко малко е очаквана тази загуба. Знаех добре какво е състоянието на играчите. За мен някои неща са очаквани. Сега е най-лесно да се оправдаем с натоварването и да използваме клишираното, че “резултатите в контролите нямат значение”. Не, аз не искам да се оправдавам. Днес участие в срещата взеха много млади момчета, които ми се струва, че се нуждаят от повече самочувствие, както и претенциите им да са на терена, а не извън него. Имам големи забележки към тях, но повече ще кажа в съблекалнята. Разбираемо е да не съм спокоен след подобна загуба”, коментира след поражението Хубчев.

“Чакаме нови футболисти, но чакането продължава твърде дълго. Това обаче е нормално - всеки чака и избира най-доброто за себе си. Да, Дени Алар е контузен, но не мисля, че ще е толкова дълго време аут, както се пише по медиите. Надявам се, че за десетина дни ще бъде готов. Вярвам, че ще успеем да се подсилим с нови играчи. Иска ми се да вземем 1-2 нападатели, а не да се разделям с някой от играчите в предни позиции. Няма нищо вярно в информациите, че ще се разделим с Паулиньо”, каза още треньорът на “сините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    2 1 Отговор
    Ние също, но към теб!
  • 2 Синфен

    0 0 Отговор
    Какво става от телето когато порасне ? Говедо!