Last news in Fakti

4 Юли, 2019 13:27 1 452 0

Лампард официално пое Челси

  • лампард-
  • челси-
  • треньор-
  • назначение-
  • завръщане

"Нямам търпение да започна работа", коментира легендата на "сините"

Лампард официално пое Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Франк Лампард е новият треньор на Челси, съобщиха преди минути официално от клуба. 41-годишният бивш футболист на "сините" е подписал договор за 3 години.

"Изключително съм горд да се върна в Челси като мениджър. Всеки знае моята любов към този клуб и историята, която споделихме. Сега искам да се фокусирам върху работата и подготовката за предстоящия сезон. Тук съм, за да работя усилено, да донеса по-нататъшни успехи на клуба и нямам търпение да започна", заяви Лампард.

Директорът на Челси Марина Грановская сподели след представянето: „За мен е голямо удоволствие, че мога да приветствам Франк в Челси като старши треньор. Франк притежава фантастични познания и разбирания за клуба, а през изминалия сезон показа, че е един от най-талантливите млади треньори.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА