Last news in Fakti

3 Август, 2019 05:14 1 151 1

Байерн: Нямаме яснота около Сане

  • сане-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър сити-
  • слухове-
  • опровергаване-
  • договорка-
  • трансфер

Баварците опровергаха слуховете, че вече са договорили трансфера на играча на Манчестър Сити

Байерн: Нямаме яснота около Сане - 1
Снимка: БГНЕС

Германският шампион Байерн бил все по-близо до реализиране на мечтания трансфер това лято с привличането на немския национал Лирой Сане от английския първенец Манчестър Сити. Според немското списание „Кикер“ 23-годишният футболист е решил да се завърне в Германия и да подпише за четири или пет сезона, а баварците трябва да платят за него 100 милиона евро, което ще е нов рекорд в историята на клуба, както и най-голяма продажба на „гражданите“.

В същото време “Билд” твърди, че се обсъждало вариант заплатата на Сане да бъде рекордна за клуба от Мюнхен - около 20 млн. евро. От Байерн обаче излязоха с официална позиция и да опровергаят тези информации. “Разпространената днес информация, че Лирой Сане е взел решение да се присъедини към Байерн, не отговаря на истината”, обявиха баварците.

Майката на Сане е германка, а баща му е сенегалец. Звездата му изгря в Шалке 04, където след два сезона в първия тим бе продаден на Манчестър Сити през лятото на 2016 година за 51,5 милиона евро с бонусите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 70 Годишен

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Майката на Сане е германка, а баща му е сенегалец. No Comment.