Last news in Fakti

3 Август, 2019 09:53 3 593 5

Манчестър Юнайтед се сдоби с най-скъпия защитник в света

  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • скъпо-
  • защитник-
  • футбол

Финализиран е трансфера на Хари Магуайър в Юнайтед

Манчестър Юнайтед се сдоби с най-скъпия защитник в света - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед финализира трансфера на Хари Магуайър. Това твърдят в един глас повечето от водещите медии в Англия. Споразумението между Лестър и Юнайтед е било постигнато тази сутрин, като сделката е на стойност 85 милиона паунда ("Би Би Си" и "Скай спортс" споменават сумата от 80 млн, докато "Телеграф", където първо се появи новината, "Мирър" и "Дейли Мейл" настояват за 85 милиона).

Това означава, че Магуйър вече е новият най-скъп защитник в света, тъй като ще струва повече от досегашния рекордьор Върджил ван Дайк, за когото Ливърпул даде 75 млн.

По-голямата част от сумата ще бъде платена веднага, а останалото ще бъде под формата на бонуси. Все още обаче не е ясно какъв е техният размер.

Още вчера се заговори, че Манчестър Юнайтед е отправил нова оферта. Самият Магуайър пък бе оставен извън групата на Лестър за контролата с Аталанта, което също бе индикация, че сделката скоро ще бъде финализирана.

Магуйър ще бъде третото ново попълнение на Оле Гунар Солскяер за това лято след Даниел Джеймс и Аарън Уан-Бисака. Остава 26-годишният централен защитник да премине прегледи, след което сделката ще бъде официално обявена.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YNWA

    6 10 Отговор
    С тая тъпа физиономия е като роден за катуна манчестър.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Иван

    6 0 Отговор
    Супер
  • 3 Плевен даге

    3 5 Отговор
    Театърът на смеха ще стане още по-смешно място с тоя каун.
  • 4 GGMU

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "YNWA":

    АХАХАХА, ЩО НЕ СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕБИЛСКИТЕ ФИЗИОНОМИИ В "ТАЗИ ГОДИНА Е НАШАТА"?
    КАТО ПОЧНЕТЕ ОТ ДЖЕРДАН ШАКИРИ, МИНЕТЕ ПРЕЗ ЛАЛАНА И СВЪРШИТЕ С ОКСЛЕЙ ЧЕМБЪРЛЕЙН И ТН.....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.