7 Август, 2019 11:29 653 0

Треньорът на съперника на Локомотив пострада

  • страсбург-
  • треньор-
  • лори-
  • пожар-
  • локомотив пловдив-
  • лига европа

Наставникът на Страсбург - Тиери Лори се наранил докато бяга от пожар

Треньорът на съперника на Локомотив пострада - 1
Снимка: БГНЕС

Огнена драма сполетя Страсбург преди утрешното гостуване на Локомотив (Пловдив) в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Треньорът на френския тим Тиери Лори е пострадал по време на пожар. Пламъците избухнали в жилището на 55-годишния специалист в нощта на понеделник срещу вторник.

Стихията е унищожила покрива на сградата, в която Лори живее. 40 пожарникари са се борили да овладеят пожара. Треньорът на Страсбург се е контузил при слизането по стълбите. Той е наранил рамото си и веднага е бил приет в болница.

24 души са били евакуирани от сградата. На сутринта избухнал нов пожар на първия етаж, но той бързо е бил потушен. Леки травми са получили и двама огнеборци.

Самият Лори е бил изписан от клиниката още във вторник, но въпреки това не е водил тренировката на отбора си. Той е бил заместен от своите асистенти. Според френските медии, въпреки преживяния огнен ад и получите наранявания, Тиери Лори ще пътува с отбора си за утрешния мач с Локо (Пловдив). Срещата на „Лаута“ започва от 20:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА