9 Август, 2019 11:28 2 027 1

Байерн победи в контрола с... 23:0

  • байерн мюнхен-
  • контрола-
  • резултат-
  • ротах-егерн

Баварците спечелиха срещу Ротах-Егерн с невероятен резултат

Байерн победи в контрола с... 23:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Байерн (Мюнхен) завърши своята предсезонна подготовка и то по какъв начин - с победа 23:0 „Жертва“ на германския хегемон беше аматьорския Ротах-Егерн, като по този начин средно се пада по гол на всеки 4 минути. За първи път с екипа на баварците игра френският национал Люка Ернандес.

Имаше голям брой играчи, отличили се с по три гола. В тази графа влизат Робърт Левандовски, Томас Мюлер и Леон Горецка. Корентен Толисо пък се отличи с 4 попадения.

В понеделник „баварците“ започват участието си в Купата на Германия. Първият двубой е срещу четвъртодивизионния Енерги Котбус като гост.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Менгеле

    7 2 Отговор
    Данеби случайно Ротах-Егерн да е новото име на отбора на Бойко???😂😂😂