Last news in Fakti

22 Август, 2019 01:00 3 247 3

Легенда на Реал: Меси не е най-добрият в историята

  • меси-
  • камачо-
  • аржентина-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • световна титла

"Без световна титла няма как да си номер едно", смята Хосе Антонио Камачо

Легенда на Реал: Меси не е най-добрият в историята - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният ляв бек на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо не смята, че Лионел Меси заслужава да бъде определян като най-добрият футболист заради факта, че той все още няма спечелена световна титла със своята родина Аржентина.

“Той е много добър играч, но не може да си най-добрият в света, камо ли в историята, ако си аржентинец и не спечелиш световна титла. Има държави с по-малки традиции, където да не спечелиш световно първенство е по-малко значимо, но Аржентина са доминираща сила. Не, без световна титла, Меси не може да е най-добрият. Тя е най-доброто, към което можеш да се стремиш, а аржентинците винаги ще я искат”, заяви Камачо пред “Ел Мундо”.

Въпреки това, той призна, че се възхищава на нападателя. “Той може да реши даден мач във всеки един момент. Може да има абсолютен баланс между двата отбора, но той е Лионел Меси и е способен изведнъж да наруши това равновесие. Освен това той ще ме накара да изглеждам като добър треньор”, допълни бившият наставник на Реал Мадрид и националния отбор на Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доминиращата сила

    14 4 Отговор
    То пък една сила! Първата титла взета и 10 човека от федерацията на Аржентина в затвора, точно заради измамите за да вземе титлата! Втората с наркомана с божията ръка, дето не може да ходи в Италия щото го чака затвор за наркотиците! Ай да не са правим на доминиращи! Като остарее човек и го обхваща величието!
  • 2 Бачо Киро

    8 5 Отговор
    Глупости на търкалета. Става въпрос за Меси, не за националния отбор. Една птица пролет не прави... Наркоманът пък да не да е спечелил титла? Цял свят знае за играта с ръка... В един нормален спорт би бил анулиран и пратен в къщи след мача, а във въобще не нагласения футбол го оставиха да продължи, дадоха му титлата и още много след това... Май спонсори на онова световно са били кокаиновите картели, а? Марадона не може на малкия пръст да стъпи на Меси, да не говорим от морална гледна точка, там Марадона отдавна се е превърнал в посмешище и пълен боклук...
  • 3 Раул

    6 1 Отговор
    Марадона не можел да стъпи на малкия пръст на Меси....
    Абе ти побърка ли се?
    Колко сте зле просто. Чак вече обиден. Света не започва от вас , нито футбола от Меси. Набийте си го в кухите глави