Last news in Fakti

6 Септември, 2019 12:46 1 841 5

Аржентина не струва нищо без Меси (ВИДЕО)

  • аржентина-
  • гаучоси-
  • лионел меси-
  • лаутаро мартинес

Гаучосите направиха равенство 0:0 с Чили в приятелски мач в Лос Анджелис

Аржентина не струва нищо без Меси (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Аржентина, без Лионел Меси в състава си, направи равенство 0:0 с Чили в приятелски мач, който се проведе в Лос Анджелис.

В срещата имаше малко положения за гол, като през второто полувреме гредите помогнаха и на двата състава да не допуснат попадение.

Джовани Ло Селсо от "гаучосите" трябваше да бъде заменен принудително, след като получи контузия при извършено нарушение от Чарлз Арангис. В мача бяха показани общо 10 жълти картона.

Аржентинците играха без звездата си Меси, който е наказан за три двубоя заради невъздържани прояви. В негово отсъствие атаката беше водена от Пауло Дибала и Лаутаро Мартинес.

Двата тима ще играят нови контролни срещи през следващата седмица, които са част от подготовката за започващите квалификации за Мондиал 2022.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракия

    9 8 Отговор
    С него и без него пак стигат до дедовия. На национално ниво никога няма да постигне нищо за разлика от бог Роналдо който вече е легенда и му липсва само купа от Световното

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Алфа Вълкът

    7 1 Отговор
    Аржентина имаха силен отбор преди 17-18г. Кога играеха Ортега, Батистута, Камбиасо, Валтер Самуел, Занети, Креспо, Диего Симеоне и още много, много имена. По това време с Англия и Бразилия имаха най-именитите играчи в света. И нищо не направиха с изключение на Бразилия. Но, лично мнение е и, че Бразилия имаше най-силноте си поколение в историята, но нямаше и те да успеят ако не ги побутваха!
  • 3 Стоянов

    1 4 Отговор
    С МЕСИ винаги е различно. Има по-голяма сигурност и надежда, защото той е невероятен, единствен и несравним!!!
  • 4 гощо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ракия":

    ФАКТ!
  • 5 The Guest

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ракия":

    Богът ви е ром португалски. А Меси е велик. Извади си главата от з*адника и се огледай.