10 Септември, 2019 11:46 2 149 4

Вижте къде ще играе Григор Димитров през октомври

  • григор димитров-
  • следващи участия-
  • турнир-
  • виена-
  • октовмри

Обичайно по това време българинът играе на турнира в Базел

Вижте къде ще играе Григор Димитров през октомври - 1
Източник: БГНЕС

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще участва в турнира от сериите АТР 500 във Виена, който ще се проведе между 21 и 27 октомври. Това стана ясно от публикувания днес списък с потвърдените играчи, пише sportal.bg.

За втора поредна година Гришо ще се включи в надпреварата в австрийската столица, като няма точки за защитаване от миналата година, защото отпадна още в първи кръг от Михаил Кукушкин с 4:6, 6:4, 4:6. Въпреки забележителния си скок с цели 53 позиции в световната ранглиста, Димитров няма да бъде сред осемте поставени във Виена, защото листата с участващи е доста силна.

Схемата се оглавява от Даниил Медведев, а сред поставените са още Доминик Тийм, Кей Нишикори, Карен Хачанов, Гаел Монфис, Матео Беретини, Борна Чорич и Диего Шварцман. С по-добър ранкинг от Григор са също и Феликс Оже-Алиасим, Гуидо Пея и Милош Раонич, а потвърдили участие са Люка Пуй, Ник Кирьос, Кайл Едмънд, Денис Шаповалов, Хуберт Хуркач, Андрей Рубльов и Хуан Мартин дел Потро.

Това ще бъде второ участие във Виена на Димитров, който по-често в кариерата си по това време е играел в паралелно провеждащия се турнир от същата категория в Базел. Там той има шест изяви и три класирания на четвъртфиналите през 2012, 2013 и 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    4 12 Отговор
    Стига сте ни занимавали с този индивид!!!той не играе за България и не носи купите тук дори не дойде са си получи наградата лек автомобил като спортист на годината срам и позор !!!Той е хамерикански кравар

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Мачкай Гришоо

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Платените резняци всяват негативизам и омраза на всеки пост. Истинските Българи се подкрепяме, независимо от успехите и неуспехите !

    Коментиран от #3

  • 3 Мачкай Гришоо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мачкай Гришоо":

    *негативизъм
  • 4 Много бързо

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Ганьо, умри!