Last news in Fakti

12 Септември, 2019 13:03 7 048 8

Михаел Шумахер е в съзнание!

  • михаел шумахер-
  • състояние-
  • той е в съзнание

Служител на болницата, в която е германецът, съобщи новината

Михаел Шумахер е в съзнание! - 1
Източник: БГНЕС

Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, който получи сериозна контузия на главата през зимата на 2013 година, е в съзнание, съобщава френското издание Le Parisien, цитиран от news.bg.

По-рано медии съобщиха, че 50-годишният германец е бил закаран тайно в отделението за сърдечно-съдова хирургия на парижката болница "Жорж Помпиду". Сега със здравето на Шумахер се занимава специалистът по лечение на сърдечна недостатъчност проф. Филип Менаш.

"Да, той (Шумахер) се намира в моето отделение. Мога да ви уверя, че е в съзнание", цитира изданието един от служителите на болницата.

В края на 2013 г. легендарният пилот получи сериозно нараняване при падане, докато караше ски във френския алпийски курорт Мерибел. Шумахер получи черепно-мозъчна травма с множество наранявания и на двете полукълба на мозъка.

Пет години по-късно, през зимата на миналата година, медиите съобщиха, че Шумахер вече не е на легло и вече не се нуждае от изкуствена вентилация на белите дробове.

През февруари журналисти съобщиха, че германският пилот и семейството му са напуснали вилата в Женева и са отишли в Майорка, където са прекарали зимните празници и са отпразнували Коледа, Нова година и рождения ден на Шумахер, който на 3 януари навърши 50 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яшко

    34 1 Отговор
    Дано се оправи, шумито е голем не само като пилот но и като човек, ашколсун и на семейството му
  • 2 Дъ Клаш

    10 7 Отговор
    Французите ше го опраат тва не е немската измислена медицина дето са с двете ръце у задника заврени.
  • 3 Деймън Хил

    13 22 Отговор
    Най-великият,безспорно...но и най-големият мръсник на пистата...
  • 4 пенко

    3 0 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯТ КОСМИЧЕСКИ РОБОТ НА РУСИЯ ЩЕ СЕ НАРИЧА "ШУМИ" , А МОЗЪКЪТ НА МИХАЕЛ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ СМЪРТТА СИ / СТРАДА ТОЛКОВА ГОДИНИ ОТ "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ" И "ЛЕЧИТЕЛИ" И СЪПРУГА / !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ERS

    4 11 Отговор
    Долу СССР, долу ватенките и пълно разпарчетосване на тая скапана империя!
  • 6 Ники

    5 0 Отговор
    По принцип .. не съм сигурен .. че точния термин е в съзнание ... защото мисля , че е по скоро ... просто буден ...
  • 7 Borislav Popov

    16 1 Отговор
    Държал съм за Менсел, Хил, Сена, Хакинен, Монтоя, но не и за Шумахер, ала от все сърце му желая да оздравее ! Отделен респект за съпругата му, щото ако беше някоя фуста алчна за пари, отдааавна да беше му изключила системите, само с нейно съгласие лекарите могат да ги изключат.
  • 8 Уважение

    7 1 Отговор
    Браво, дано до 2-3 години се възстанови напълно и пак да е сред хората. +