8 Ноември, 2019 19:52 10 416 8

Съпругата на Шумахер даде едно от редките си интервюта

  • михаел шумахер-
  • корина шумахер-
  • джина мария шумахер

Благодари на Михаел за своя страст

Съпругата на Шумахер даде едно от редките си интервюта - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на Михаел Шумахер Корина даде едно от много редките си интервюта, в което говори с огромна благодарност за съпруга си, макар и да не даде подробности за моментното му състояние.

Както е известно, Шуми продължава мъчителното възстановяване след тежка мозъчна травма, която получи при падане със ски през декември 2013-а във френските Алпи. Първоначално седемкратният шампион във Формула 1 бе в кома, а от септември 2014 се лекува в дома си.

Неговият син Мик следва стъпките на баща си в моторните спортове. Но 50-годишната Корина и дъщеря ѝ Джина Мария имат друга страст - конната езда.

А за тази страст Корина е благодарна именно на Михаел. Семейството има ранчо на две места - в швейцарския град Гивринс и в Тексас. Това в Швейцария бе подарък от Михаел през 2005 за 10-ата годишнина от сватбата на двойката..

"Когато бях на 30, много исках да имам кон и Михаел дойде с мен в Дубай, където обмислях да купя арабски кон. Той направи всичко за мен. Никога няма да забравя на кого трябва да благодаря. Това е моят съпруг Михаел", каза Корина за германското списание "Тя".

В момента Корина притежава 40 коня. "Щастлива съм, че имам такъв страхотен екип, който прави всичко. Най-много се гордея, когато видя Джина. Това, което тя е постигнала до момента и колко много се забавлява - това ме кара да бъда щастлива."

По-рано през годината Джина помогна на Германия да завоюва златото на Европейското първенство. Според Корина, Михаел е предсказал успехите, които Джина ще има в конната езда. "Когато съпругът ми ми каза, че един ден Джина ще е много по-добра от мен, не бях особено въодушевена. Казвах си, 'как той стигна до този извод?', аз работех с конете от сутрин до вечер, опитвайки да науча всичко. Той ми каза: 'Ти си прекалено мила. Джина дава всичко за конете, но тя е способна и да каже не."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с големия

    26 5 Отговор
    Бла,бла .Изрусената кукумявка говори за коне а не за Шуми.
  • 2 Сиромаха

    23 3 Отговор
    Ала бала, имам страст на коня ура!!!!!!!!!!!! 40 коня човек!!!!!!! Смяташ ли с каккви пари се поддържат, Обичам Михаел та той е моят мъж!!!!
  • 3 Хайнц Харалд Френцен

    24 3 Отговор
    По-добре да не беше давала интервю.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ХА ХА ХА

    5 2 Отговор
    Бъдещето на Ф1 е в конете .
  • 6 София

    3 3 Отговор
    Шуми е пътник .... отдавна
  • 7 Японеца

    1 0 Отговор
    Тая корина на кой друг състезател беше гадже и некадърника шуми я открадна, понеже не може да си хване мадама!

    Коментиран от #8

  • 8 Японеца 2

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    Корина беше гадже на най-добрият му приятел Френтцен! И я открадна!