18 Септември, 2019 05:17 1 550 0

Моджи: Сари да спре да се оправдава!

  • сари-
  • оправдание-
  • моджи-
  • критика-
  • ювентус-
  • фиорентина

Бившият директор на Ювентус нахока здраво наставника на "Старата госпожа"

Моджи: Сари да спре да се оправдава! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият директор на Ювентус Лучано Моджи разкритикува остро треньора на торинци Маурицио Сари. Наставникът се оправда с жегата за равенството 0:0 с Фиорентина и за контузиите на Дъглас Коста, Миралем Пянич и Данило. Моджи обаче не хареса тези оправдания, които според него са запазена марка на специалиста.

“Сари има навик винаги да си търси оправдания. Той го прави във всеки отбор, който води. Това е лошо за футбола. Винаги съм смятал, че за да промениш играта на отбора, трябва да промениш играчите, а той не го прави. Ювентус има страхотни шампиони, които могат да спечелят всяка среща, но засега стилът на отбора не се променя. Алегри си тръгна, защото усети, че дойде краят на една ера и е време отборът да промени стила си на игра, който всички критикуваха”, смята Моджи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА