29 Септември, 2019 13:36 2 811 5

Как Ferrari надмина Mercedes

  • ferrari-
  • формула 1-
  • mercedes

Тото Волф призна, че Ferrari са впечатляващи във Формула 1

Как Ferrari надмина Mercedes - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изпълнителният директор на Mercedes Тото Волф призна, че отборът на Ferrari във Формула 1 вече има превъзходство над неговия, съобщи Express News.

Отборът на Mercedes е абсолютен доминант в шампионата през последните 5 години. Ferrari обаче спечелиха последните 3 състезания и постоянно взимат полпозишън.

„Виждаме, че в последните няколко състезания ние вече не сме най-бързият пакет. Имаме много добри показатели на шасито, но цялостната мощност и скоростта при правите са неща, в които ние вече отстъпваме на Ferrari. Това е голямо предизвикателство и ние вече работим по него.

Мисля, че през последната година Ferrari бяха много силни, но сега просто са над всички с тяхната права линия. Сега трябва да намерим начин да ги настигнем“, заяви Волф.

Самият световен шампион Люис Хамилтън призна, че Ferrari развиват невероятна скорост по правите. Днес ще се проведе голямото състезание на Русия.

Там за четвърти пореден път от полпозишън ще стартира Шарл Льоклер.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Шумахер

    11 3 Отговор
    Браво на Шарл Льоклер. Млад и перспективен пилот. Успех му пожелавам.
  • 2 И така

    9 0 Отговор
    Кефи ме признанието на големите че опонента е над тях и ще се мъчат да ги задминат.Ей тва е конкуренцията в състезанията.

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Вълкът

    8 4 Отговор
    Ако я карат така все двете Ферарита да са в тройката имат шанс за титла при конструкторите!

    Коментиран от #5

  • 4 Алфа Вълкът

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "И така":

    Какво признание, търсиха схеми и конспирации до миналата седмица от Мерцедес...
  • 5 Мечти

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Не- нямат!