5 Октомври, 2019 19:06 1 559 0

Ливърпул се спаси срещу Лестър в последната секунда

  • милнър-
  • лестър-
  • ливърпул-
  • дузпа-
  • мане-
  • мадисън

"Мърсисайдци" получиха право да изпълнят дупза в 95-ата минута и Милнър не сбърка

Ливърпул се спаси срещу Лестър в последната секунда - 1
Снимка: БГНЕС

С победен гол на Джеймс Милнър от дузпа в петата минута на добавеното време Ливърпул спечели осма поредна във Висшата лига. "Мърсисайдци" надвиха Лестър с 2:1, след като бяха близо до това да изгубят първи точки от началото на сезона.

Тимът на Юрген Клоп поведе с гол на Садио Мане в 40-ата минута, но десет минути преди края Джеймс Мадисън изравни. В добавеното време Милнър вкара от дузпа.

Това е 17-а поредна победа за Ливърпул. Последният път, в който червените не спечелиха във Висшата лига беше на 3 март, когато в градското дерби с Евертън съставът направи 0:0. "Мърсисайдци" са непобедени вече в 25 поредни срещи след поражението от Манчестър сити на 3 януари.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА