6 Октомври, 2019 14:56 1 560 6

Красимир Балъков: Притеснен съм!

  • балъков-
  • притеснение-
  • контузии-
  • оплакване-
  • европейска квалификация-
  • бфс-
  • българия-
  • черна гора-
  • англия

"Много от футболистите се оплакват от различни болежки", разкри националният селекционер

Красимир Балъков: Притеснен съм! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков даде пресконференция преди квалификациите за Евро 2020 срещу Черна гора и Англия.

“Ники Михайлов е авторитет в националния отбор и всяко правило си има изключения. Така беше в предишните мачове и с Николай Бодуров. Друго ме тревожи. Притеснен съм, че някои футболисти се оплакват от различни болежки. Оплаквания имат Васил Божиков, Марселиньо, Страхил Попов, а Жоро Костадинов е със счупен нос. Ако тези футболисти не са в кондиция, то може да бъдат викнати нови, които да ги заместят”, заяви Балъков.

“Резултатите са важни, но трябва да се гради в дългосрочен план. Няма да променя мисленето си как да играем. Една победа няма да промени нищо. Не искам бързи резултати! Искам да дам шанс футболистите, които играят редовно през последните 6-7 години”, добави селекционерът на България.

“Шанс за класиране на Евро 2020 имаме и то през турнира за Лигата на нациите”, допълни Краси Балъков.

Селекционерът на националния отбор коментира и решението на БФС да ограничи участието на вратари извън Европейския съюз в българското първенство.

"Това не е въпрос към мен, а към БФС и клубовете. Моето мнение е, че трябва да играят повече българи, независимо на коя позиция. По този начин можем да помогнем на футбола. Има правила и закони, които трябва да се спазват. Затова търсим съмишленици по този въпрос. Относно стратегията, която е изработена, тя е за следващите 10 години. Във всеки бизнес трябва да има такава. Необходим е бизнес план, който да е минимум за 7 години", обяви Бала.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 1 Отговор
    Краси, няма за какво да си притеснен. Българския народ отдавна не очаква абсолютно нищо от българските футболисти, де не говорим за футболните хора в България. Важното е управата на бфс да се наяде, напие и ако може някоя сгодна женица да ''тупне'', разбира се, за сметка на УЕФА, ти си се притеснил, пази си нервите!
  • 2 Лошо много лошо

    14 0 Отговор
    Защо продалжават да налагат Нуколета Перукова ! Този доказан некадарник бащин син !
  • 3 ИСТИНА ЗЛА

    13 1 Отговор
    Краси !!! Зa нищо не ставаш !!! Слушаш и ти перуката и мафията му !!!
  • 4 Фен

    12 0 Отговор
    Краси, кво ти трябваше таралеж в гащите? Момчетата мислят за плеймейтки, а ти искаш да играят! Перуката ще ви прекара всички през този пост, за да ви пързаля! Само Туньо се отърва да не ви гледа театъра(бог да го прости) и да не го сложи и него на пързалката!
  • 5 Жоро

    13 1 Отговор
    Остави този жалък обор и си хвани някой чужди там ще те уважават и няма да ти слагат рога на главата.
  • 6 Фен Иванов

    0 0 Отговор
    Г-н Балъков.Стига с този михайлов на вратата.Вратаря е половината отбор.Поискай да ти пуснат мачовете от предишните квалификации и ще разбереш защо ги губехме,а това е подиграфка с труда на другите футболисти.Когато игра вратаря на Лудогорец беше друго.Дано ме разбереш....