Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 17:57 1 860 1

Нов удар по националния отбор: Антон Недялков аут за Англия

  • българия-
  • антон недялков-
  • българия-
  • антон недялков-
  • англия-
  • красимир балъков

Бранителят с контузия

Нов удар по националния отбор: Антон Недялков аут за Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът Антон Недялков е с контузия и отпада от състава на Красимир Балъков, съобщава "dsport". Футболистът на Лудогорец е почувствал болка още в двубоя срещу Черна гора и не води пълноценни тренировки в последните дни. Недялков се намира в страхотна форма и играе силно както за националния, така и за клубния си тим.

Травмата на Антон Недялков поставя няколко дилеми пред Красимир Балъков. Той реално има две опции – да пусне титуляр Иван Горанов или да извади Петър Занев от позицията на централен защитник и да го пусне в ляво на отбраната. Решението за преквалифициране на Занев ще доведе до промени и в центъра на отбраната. Там Балъков разполага с Кристиан Димитров, Георги Терзиев и Камен Хаджиев.

Ако Балъков реши да пусне Занев от ляво на отбраната то е много вероятно да заложи на Камен Хаджиев, който все още няма дебют. Причина за това е, че той е единственият централен защитник, който играе с ляв крак. Другите две опции Кристиян Димитров и Георги Терзиев са десничари.

Има огромна вероятност Красимир Балъков да направи и други промени в състава в сравнение с мача срещу Черна гора извън принудителното изваждане на Антон Недялков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    2 0 Отговор
    Не е ли все тая кое манекенче ще играе и кое Не ?