Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 15:01 1 278 3

Новият треньор на ЦСКА: Искам да остана минимум 5 години

  • цска-
  • крушич-
  • треньор-
  • цели-
  • оставане-
  • петрович-
  • ганчев

Милош Крушчич си постави амбициозни цели след като пое "червените"

Новият треньор на ЦСКА: Искам да остана минимум 5 години - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на ЦСКА Милош Крушчич изрази плановете си за дългосрочна работа начело на "червените". Сърбинът даде интервю за „Домът на футбола” по Диема Спорт. Специалистът прикова вниманието с изказването, че иска да води ЦСКА минимум 5 години.

През лятото Крушчич бе привлечен в спортно-техническия щаб на ЦСКА като анализатор, но много бързо показа, че иска по-централна роля в треньорското ръководство. Често даваше указания от тъчлинията, вместо Люпко Петрович, и затова за мнозина не бе изненада решението на Гриша Ганчев да му повери диригентската палка след оставката на сръбския специалист.

"Получих шанс след напускането на Люпко и ще дам всичко от себе си да успеем. Гриша Ганчев ми се довери, усещам подкрепа от всички в клуба. Моите планове са да остана минимум 5 години в ЦСКА. Естествено, това зависи и от резултатите, но аз съм оптимист", коментира Крушчич.

Според сръбския специалист проблеми в ЦСКА няма и бъдещите резултати ще го докажат. "Условията тук са великолепни, нищо не ме притеснява. Преди 5-6 г. съм работил в България, бях помощник на Люпко в Литекс. Адаптирах се бързо, манталитетът ви е сходен с нашия", добави новият треньор на "червените".

Той си е поставил амбициозната задача да изгради разпознаваем стил, както и отборът да играе добър и успешен футбол.

"От Люпко съм научил много, но всеки треньор има свои идеи. Схемата на игра зависи от играчите, тя може да се променя в зависимост от съперника. Разчитам на всички футболисти в отбора. Целта пред нас си остава шампионската титла независимо от изоставането в точките", добави Крушчич.

Той очаква труден двубой с Локомотив (Пловдив), но се надява ЦСКА да спечели - "Съперникът ни спечели доста мачове, освен това играе много добре. Има уважение, но не и притеснение."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кривата перука

    0 0 Отговор
    В България всеки треньор, който изкара повече от 5 месеца може да се счита за ветеран ! Само Бойко Б може да е треньор 5 г. или колкото там си иска иначе, ще им прати да ядат някой БОБ !
  • 2 А,де ...

    0 0 Отговор
    Колкото и да е добър, ще е треньор до ... първата загуба. Или, докато им писне на ''футболистите''.
  • 3 реалист

    0 0 Отговор
    5 кръга ако изкараш, да почерпиш !