Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 10:39 3 673 3

Боксьорът, причинил смърт на съперник: Пролях толкова сълзи за теб...

  • патрик дей-
  • чарлс конуел-
  • бокс-
  • смърт-
  • инцидент

Виждам те навсякъде, където ходя и всичко, което чувам, са прекрасни неща за теб

Боксьорът, причинил смърт на съперник: Пролях толкова сълзи за теб... - 1
Снимка: БГНЕС

Дни след шокиращата смърт на боксьора Патрик Дей, който издъхна от раните си 4 дни след последния си мач на ринга, съперникът му във въпросния двубой Чарлс Конуел проговори. Американският спортист разчувства всички с емоционалното си послание към починалия Дей.

"Ако бих могъл да върна всичко назад, бих го направи. Никой не заслужава това, което се случи. Толкова пъти се молех за теб и пролях толкова сълзи, защото дори не можех да си представя как ще се почувства моето семейство и приятели.

Виждам те навсякъде, където ходя и всичко, което чувам, са прекрасни неща за теб. Мислех да се откажа от бокса, но знам, че това не е нещото, което ти би искал. Знам, че се биеш със сърце, така че реших да не спра да се бия, а да спечеля световната титла, защото това е, което ти искаше", написа Конуел.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    3 1 Отговор
    А парите от титлата кво ще ги прави

    Коментиран от #2, #3

  • 2 2785

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    Еми ще си ги храчи, кво дръго да ги прави!?!
  • 3 ....

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    То пък само пари ...