Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 10:18 1 474 13

Стоичков се извини на Стърлинг за расисткия скандал

  • христо стоичков-
  • рахийм стърлинг

Камата поднесъл лично извинение, както и от името на цялата ни страна и футболистите на България

Стоичков се извини на Стърлинг за расисткия скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Христо Стоичков лично се е извинил на Рахийм Стърлинг за расисткия скандал по време на мача България - Англия (0:6) от преди две седмици. Нападателят на Манчестър Сити е отговорил на видео разговор, подет именно от Камата, пише Sky Sports.

Христо Стоичков, който е притежател на Златната топка от 1994 година, се е обадил, за да поднесе извинение. Самият той се чувствал засрамен от случилото се в София. Камата поднесъл лично извинение, както и от името на цялата ни страна и футболистите на България.

Чики Бегиристайн, който е директор в Манчестър Сити, е спомогнал да се осъществи разговорът между двамата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    10 4 Отговор
    Трябваше да поздрави леля им от наше име. Какви извинения? За какво? Сякаш само в нашата държава има скинари.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Палячото

    6 6 Отговор
    Направи много, оттегли се някъде и си живей живота, Защо трябва да търсиш популярност????? Паляк чул ли си нещо за Куман, Гулит, ван Бастен, Роналдо.. ... Много са (за последния нещо освен че е Дебел)???????
  • 4 Кой68

    6 2 Отговор
    Ето за това на кой както и когато му скимне ще си бърше ръцете със нас...Стига вече че манджата засмърдя вече.Вкисна се...
  • 5 ДДРОнег

    12 2 Отговор
    Тази "легенда" е постъпила много тъпо, ама какво да очакваш от него ?! Тъп и прост си беше и няма да се промени, само може още по-прост да бъде !!!
    Защо се извинява заради постъпката на няколко лумпена, нима и в Англия няма такива !!!
    Нека сега Стърлинг ни се извини заради расисткия скандал в Англия, на нас да ни се извини, щото разсмърдяха до небесата, че сме били расисти, а те са същите, че и по-зле от нас в това отношение !!!
  • 6 а бе Мамата

    12 0 Отговор
    а кога те ще ни се извинят за израза „животни”. Това е много по голяма обида, тъй като е казана от английската преса, а не от десетина дрогирани хъшлаци, които не представляват българския народ. Но когато един народ вместо глава има тиква и мисли с левия си крак, това е резултата.
  • 7 незнайко

    4 1 Отговор
    Е това не съм го очаквал, но се е случило ! Стоичков се извинява от името на ФЕНОВЕТЕ и цяла БЪЛГАРИЯ ! Дали е трябвало да прави
    това ? Англичаните като ни плюят да не би да ни се извиняват ? НЕУМЕСТНА ПОСТЪПКА !!!
  • 8 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор
    Уважавал съм го щот си беше див селянин и не цепеше басма на никой, ама нещо много джендър взе да го дава в последно време.

    Коментиран от #12

  • 9 💩💩💩

    2 3 Отговор
    Е като видях как сте се изредили тука един по един да серете простотии и ми стана ясно вече що се стигна до тук, че не особено интелигентния стоичков да се извинява от името на всички българи. До там го докарахте, че вече и българите, пребиваващи в чужбина, да си мислят, че тук виреят само лумпени.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 👎👎👎

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Анти фес.":

    В кенефа се гмурни ти. Всеки марш където му е мястото. А на тебе явно ти е в някой средновековен такъв, защото фесове днес никой не носи. Друг е въпросът, че си доста примитивен, щом смяташ, че правя национална някаква атака, а не че ме е срам от теб.
  • 12 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Алфа вълкът е един вид педала на глутницата налЕ?!?!
  • 13 аз съм

    0 1 Отговор
    Що не се извини на Десаи, на когото цял мач викаше шибана маймуна едно време ??
    Егати жалкара..