Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 16:20 1 252 3

УЕФА отговори на Кралев за расизма

  • уефа-
  • александър чеферин-
  • красен кралев-
  • расизъм

Все още не се знае какво пише в писмото

УЕФА отговори на Кралев за расизма - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на УЕФА Александър Чеферин е пратил отговор до министъра на спорта Красен Кралев, пише Sportal.bg. Засега обаче не е ясно какво точно пише в писмото на шефа на европейския футбол. Припомняме, че в края на миналия месец Кралев написа официално писмо до Нион, за да запознае Чеферин с мерките, които България ще вземе след расисткия скандал, гръмнал по време на европейската квалификация с Англия. Най-солидната от тях беше поисканата и получена оставка на президента на БФС Борислав Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    4 0 Отговор
    Какво ще и е предприела FIFA-UEFA за расистките изцепки в Англия/прекратен мач/ и в Италия със Балотели?

    Коментиран от #3

  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    4 1 Отговор
    УЕФА да се спрат с техният расизъм. През световните войни като са използвали роби в армиите си, ме съмнява да е имало агенция която да защитава африканците и индийците от расизъм от техните френски и английски господари.
  • 3 Ааа

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    По точно 2 прекратени мача,но малко хора знаят за това защото не беше отразено никъде