Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 12:55 1 275 4

Стилиян Петров с престижна магистратура към УЕФА

  • стилиян петров, образование, уефа

Някогашният капитан на националния ни отбор вече има квалификацията да управлява европейски футболни клубове. Къде ''спят'' българските клубове?

Стилиян Петров с престижна магистратура към УЕФА - 1
Twitter profile - Стилиян Петров

Големият български футболист Стилиян Петров се похвали с магистратура към УЕФА. Той успешно е завършил курса за управление и икономика на спорта, организиран от европейската футболна централа.

С тази си диплома Стилиян вече има право да работи като генерален мениджър на европейски футболни клубове.

Програмата на УЕФА е създадена само за бивши футболисти, допринесли за развитието на играта и националните си отбори. Както и такива, които са печелили европейски трофеи. Със същата диплома като тази на българина могат да се похвалят още Зинедин Зидан, Нуно Гомеш, Ерик Абидал и други футболни легенди.

Заедно с нашенеца същия курс завършват Юри Джоркаеф, Луис Гарсия, Гаиска Мендиета и други.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    21 2 Отговор
    Великият Стилиян Петров!
    Огромно уважение,чест и почитания!
    Не мога да забравя бенефисен му,пред пълен английски стадион,когато се разделяше с публиката на АВ.Нямаше клуб от Висшата лига,който да не беше пратил фенове. За да плачат и пеят заедно за него! Да го аплодират и подкрепят в борбата с левкемията!
    БЪЛГАРИН-КАПИТАН на елитен тим от Висшата лига!Няма такова признание на Острова.
    Огромно призтание за Човека и футболиста,за човека и личността,Стилиян Петров!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 здрав разум

    1 9 Отговор
    На никого не му пука за измислените постижения на измислени герои,за да се вълнуваш от тази информация означава че си с интелекта на торен червей.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.