Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 17:20 2 177 4

"Льоклер ще стане шампион преди Верстапен"

  • фелипе маса-
  • формула 1-
  • макс верстапен-
  • шарл леклер

Мнението е на бивш пилот на Ферари

"Льоклер ще стане шампион преди Верстапен" - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият пилот на Ферари Фелипе Маса вярва, че талантът на "черните кончета" Шарл Льоклер ще стане Ф1 шампион преди другия голям талант на стартовата решетка - Макс Верстапен от Ред Бул. Верстапен приключва петия си сезон във Формула 1 и в САЩ достигна 100-ото си състезание. Той все още не успява да се включи в битка за титлата, като Ред Бул се затрудняват в хибридната ера на шампионата. В същото време Льоклер спечели седем полпозишъна в дебютния си сезон с Ферари.

"Льоклер е много талантлив и това, което ме изумява в него, е възможността да се справя с напрежението. Не знам дали е по-бавен или по-бърз от Верстапен, но седемте му полпозишъна този сезон казват много. Льоклер направи някои грешки, но трябва да имаме предвид краткия му опит във Формула 1 и факта, че това бе първата му година в топ отбор. Той е бъдещ световен шампион и мисля, че няма да чакаме дълго, за да видим това. Смятам, че има шанс да постигне това преди Верстапен", разкри Маса.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДиското

    6 8 Отговор
    Льоклер да не е този от Ало, Ало?
  • 2 Добърден

    8 2 Отговор
    Той не е, но ти със сигурност си от Ало викайте санитарите.
  • 3 Ало, ало

    2 3 Отговор
    Това съм аз , Льоклер !
  • 4 наблюдател

    1 1 Отговор
    Фелипе Маса и той голям специалист излезе,че да казва кой щял да стане шампион. Верстапен няколко пъти го блъскаха тази година точно ферарита и загуби от това много точки.Ще видим следващият сезон след като Хонда влезе в ритъм дали Льоклер ще стане шампион.