16 Ноември, 2019 11:21 2 141 1

Меси "грабна" треньора на Бразилия: Затваряй си устата (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • тите-
  • бразилия-
  • аржентина

Аз му отговорих със същото, каза Тите

Меси "грабна" треньора на Бразилия: Затваряй си устата (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Лионел Меси се заяде с треньора на Бразилия Тите. Това се случи по време на вчерашната контрола между Аржентина и "селесао" в Саудитска Арабия.

"Гаучосите" победиха с 1:0 с гол от дузпа на Меси, а наставникът на съперника на няколко пъти имаше претенции към рефера Матю Конгър от Нова Зеландия. Звездата на Аржентина обаче не остана безразличен и му направи забележка с жестове от терена.

"Исках от съдията да му покаже жълт картон, какъвто заслужаваше. Меси ми каза да си затварям устата и аз му отговорих със същото. Не искам повече да обсъждам това. Такъв мач трябва да се ръководи от добър съдия", каза Тите след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    0 5 Отговор
    Тоя мухльо си мисли че светът се върти около него, такива лайненца най обичам ши лашкам през час