Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 19:06 3 158 8

Божинов: Всички в Ботев сме от Левски

  • валери божинов-
  • ботев враца-
  • левски-
  • цска-
  • ивелин попов

Нападателят загатна за различни от представените причини около отказването на Ивелин Попов

Божинов: Всички в Ботев сме от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов говори пред Дарик радио няколко дни преди мача на Ботев Враца срещу ЦСКА. Таранът сподели, че всички в отбора са му от Левски, а изключението е само едно – Ангел Лясков.

„В нашия отбор всички сме левскари. Изключение прави само Ангел Лясков. Момчето е преотстъпено от ЦСКА, но повечето сме левскари. Надявам се да променя моята статистика, която е негативна срещу ЦСКА. Ники Александров да се притеснява“, каза с чувство за хумор нападателят на Ботев Враца.

„Благодаря на Сашо Ангелов за всичко, което направи за мен и Ботев Враца. Той постигна много. Два пъти класира тима в А група, успя да го спаси от изпадане. Той е легенда тук и искам да му пожелая много успехи. Нека си намери нов отбор и да бъде щастлив в него. Ние вече имаме нов треньор. Работил съм и преди с Тони Здравков. Той много се е развил. Работата му в Лудогорец е повлияла. Той е попил много неща от Пауло Аутори. Работи много върху детайлите, правим много тактически тренировки, анализи и изпипваме много моменти от играта. Личи си, че е работил в сериозен клуб пълен с професионалисти“, продължи опитният футболист.

„Не знам защо Бодуров е изключен от ЦСКА. Това са си техни неща, но той наистина е много силен футболист и съжалявам, че няма да мога да играя срещу него. Пожелавам му да си намери нов отбор или да си оправи нещата в сегашния. Той е много добър футболист и липсва на националния тим“, заяви Божинов.

Валери коментира и отказването на Ивелин Попов от националния отбор. „Бях горе на базата и разговарях с всички. Видях се с момчетата, треньорите, масажистите и физиотерапевтите. Ивелин ми каза, че се отказва. Няма да коментирам какво сме си говорили и какви причини изтъкна. Със сигурност му е било доста тежко в някои моменти от тези 12 години. Вероятно е преживял трудно загубата от Англия. Според мен трябваше да играе в тези два мача, които дават шанс да се класираме на европейското първенство. Отборът има шанс да се класира и до последно трябва да се борим. Зарадвах се на победата срещу Чехия. Не трябват много приказки. Кой ще е капитан, кой каква роля ще изпълнява и кой номер ще носи. Хубаво е, че Краев има самочувствие, но е добре да се работи повече. Пожелавам на всички момчета да играят в големи първенства и да израстват. Трябва работа“, категоричен бе Валери Божинов, който игра в част от най-големите лиги в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hh88

    15 3 Отговор
    За тоя лечение няма!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Заралия

    9 2 Отговор
    Тоя смешния не спря, да се мазни на говедата, не разбра ли, че това е краят на кариерата ти
  • 4 München

    2 2 Отговор
    Истината за ПРЕДАТЕЛЯ Ивелин Попов е една: изгониха Борислав Михайлов ( възпитанието ми не позволява да го цитирам както е известен в у нас) и изпълнителите на поръчки си тръгват!!!
  • 5 Шаиййки

    4 2 Отговор
    Ами като си от Левски отивай там. Това е Ботев. Тук са играли истински ботевци истински врачани. Не ги срами. Кога сте чули Емо Маринов ,Вълов ,Цеко Данов , Линко ,Гелето ,Войнов ,Яшко , Венци Божилов , Гошо Каменов ,Йотов и мн.други да казват аз съм от тоя аз съм от оня. Но пълнеха стадиона. А сега. Станахме пансион за неблагодарници.

    Коментиран от #6

  • 6 Русин

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Шаиййки":

    А така
  • 7 Георгиев

    3 0 Отговор
    Повдига ми се от тоя.Няма ли да спре да говори без някой да го пита и да забрави за Левски.
  • 8 Рошко

    1 0 Отговор
    Е туй то левскарскс глупост, все едно да кажеш всички христиени сме от мюсюлмани