19 Ноември, 2019 12:54 1 596 1

Славчев се договорил с Левски

  • левски-
  • симеон славчев-
  • азербайджан

Разтрогнал с Карабах

Славчев се договорил с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на България Симеон Славчев има договорка с азербайджанския си клуб Карабах да разтрогне контракта си до края на годината. Новината е на авторитетното местно издание APA и е цитирано от останалите водещи медии в страната.

Според информацията, този ход на полузащитника е станал факт, тъй като вече имал принципна договорка къде да продължи кариерата си от началото на 2020 г. Изданието твърди, че той ще заиграе в Левски от 1 януари.

По негова информация, на практика вече двете страни са се разбрали за детайлите по контракта и той се очаква да влезе в сила с отварянето на зимния трансферен прозорец. Други подробности засега не се съобщават от Азербайджан.

Симеон Славчев играе в Карабах от година и половина, като за това време има 39 мача и два гола за клуба. През настоящата кампания обаче не играе много често и това със сигурност не го прави доволен. До края на годината му предстоят още три мача за първенството на Азербайджан, два за Купата на страната, както и още два от груповата фаза на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА forever

    1 0 Отговор
    Посредствен футболист - нека ходи при говедата. Ще са си лика прилика!