Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 13:44 1 061 2

Наполи наказа футболист, взе му половината заплата

  • алан-
  • наполи-
  • глоба

Алан бе глобен с 200 хиляди евро

Наполи наказа футболист, взе му половината заплата - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Наполи Алан е глобен с 200 хиляди евро от ръководството, твърди "Corriere dello Sport". Причината е, че бразилецът е сочен за един от тарторите сред футболистите, които се опълчиха на президента Аурелио Де Лаурентис в началото на месеца.

Тогава босът бе наредил на играчите да бъдат на наказателен лагер заради слаби резултати. След двубоя срещу РБ Залцбург от Шампионската лига обаче футболистите отказаха да продължат лагера и се прибраха по домовете си. Според свидетели след срещата в съблекалнята Алан е влязъл в конфликт със сина на президента - Едо.

Де Лурентис е изготвил дълъг списък с финансови санкции за играчите, които варират от 22 хиляди до 200 хиляди евро, като общата сума е 2,5 млн. Тези 200 000 евро се равняват на половината месечна заплата на Алан. Ръководството дори обмисля да съди играчите за оронване престижа на клуба.

В дните след мача срещу Залцбург домът на Алан бе обран и има съмнения, че това е било отмъщение заради непокорността на футболиста. След това беше разбит и автомобилът на жената на Пьотър Желински.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДДРОнег

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Ето какво са написали от факти:
    "Публикувано във факти.бг: Ръководството дори обмисля да съди играчите за оронване престижа на клуба."