Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 21:10 1 766 0

Моуриньо не иска Ибрахимович, имал най-добрия в Англия

  • жозе моуриньо-
  • златан ибрахимович-
  • тотнъм

"Шпорите" се готвят да излязат от групата в Шампионската лига

Моуриньо не иска Ибрахимович, имал най-добрия в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Жозе Моуриньо няма намерение да привлича Златан Ибрахимович във водения от него Тотнъм. Португалският специалист е категоричен, че няма шансове за 38-годишния швед да премине в клуба от Северен Лондон при наличието на звездата Хари Кейн.

"Имаме най-добрия нападател в Англия. Той е сред най-силните двама или трима в света. Златан има качествата да играе във всеки един отбор в света, но няма смисъл да идва, когато разполагаме с Хари Кейн", категоричен е Моуриньо.

През 2017 година Златан Ибрахимович спечели Лига Европа с Манчестър Юнайтед под ръководството на португалеца, а освен това двамата работиха заедно в Интер.

В събота Жозе Моуриньо дебютира начело на Тотнъм с победа 3:2 над Уест Хем като гост.

Португалецът започна в понеделник подготовката на отбора за утрешното домакинство на Олимпиакос от група "В" на Шампионската лига. Главен съдия на двубоя е Георги Кабаков.

При победа на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" във вторник "шпорите" ще придружат със сигурност водача в групата Байерн на осминафиналите. В момента баварците имат 12 точки от четири мача. Тотнъм е със 7, Цървена звезда е с 3, а Олимпиакос е последен с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА