Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 19:07 2 459 0

Ибра шокира феновете с избора си на нов тим (ВИДЕО)

  • златан ибрахимович-
  • хамарби

Той загатна в профила си в Инстаграм, че ще се завърне обратно в родината си и ще носи екипа на Хамарби

Ибра шокира феновете с избора си на нов тим (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович е апетитна хапка за всеки един от големите отбори в Европа. След като изтече договорът му с американския Лос Анджелис Галакси, цялата Серия А се нареди на опашка за подписа му и феновете очакваха нападателят да се завърне в Италия.

Но в типичния си стил шведът шокира с избора си на нов отбор. Той загатна в профила си в Инстаграм, че ще се завърне обратно в родината си и ще носи екипа на Хамарби. Мнозина вярват, че това е просто трик от нападателя, но има голяма вероятност да е самата истина.

Ибра не е играл в Швеция от 2001 г., когато за последно носи екипа на родния си Малмьо. След това отиде в холандския гранд Аякс, а оттам кариерата му се разви стремглаво през отбори като Милан, Интер, Ювентус, Барселона, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и т.н.

Сега очакванията бяха, че той ще приеме офертата или на Милан, или на Наполи, но сега може да се случи невероятното и да заиграе за Хамарби. Тимът от Стокхолм завърши трети в последната кампания на шведския шампионат.

@hammarbyfotboll

Публикация, споделена от Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) на Ное 25, 2019 в 10:36 PST


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА