27 Ноември, 2019 10:22 5 077 5

Хабиб ще се бие с Тони Фъргюсън в Бруклин догодина

  • хабиб нурмагомедов-
  • тони фъргюсън-
  • мма

Подписахме договора и се движим към целта, която е да сме най-добрите

Хабиб ще се бие с Тони Фъргюсън в Бруклин догодина - 1
Снимка: Instagram

Хабиб Нурмагомедов подписа своя договор за битката с Тони Фъргюсън, която от UFC планират да е главното събитие на гала в Бруклин на 18 април 2020 година. Организацията дава пети шанс на двамата да разчистят сметките си, а непобеденият дагестанец залага непобедената си статистика и златото в лека категория.

Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб показа подписания договор от шампиона, а Абдулманап Нурмагомедов също обяви, че всичко е уредено от страна на шампиона и сега чакат Фъргюсън. Дейна Уайт също сподели, че организацията работи усилено по срещата.

Тони е принципно съгласен, но трябва да подпише своя договор и да приеме условията, които ще му бъдат предложени. Не е ясно дали той ще бъде доволен от тези условия, но Тони е изявил интерес към битката и датата.

“Готови сме! Шампионът подписа своя договор за битката с Тони през април. Този човек се молеше да му сритаме задника и сега това ще се случи на 18 април. Орела ще кацне в Бруклин още веднъж. Това ще бъде за феновете. Никой от нас не подценява Тони. Той се намира в серия от 12 поредни победи и ще трябва да проведем най-добрия си тренировъчен лагер. Ще имаме вяра в Аллах и се надяваме, че двамата ще бъдат здрави за срещата. Сега е времето на Хабиб, а Тони е свършен”, написа в социалните мрежи Абделазиз.

“Подписахме договора и се движим към целта, която е да сме най-добрите. Тази битка ще определи най-добрия. UFC никога не са изправяли един срещу друг бойци в серия от по 12 поредни победи. Това е мечтаната среща за всички фенове на ММА. Ще направим всичко по силите си, за да поднесем победа на нашите фенове и Русия, а резултатът ще определи Всемогъщия”, заяви Абдулманап Нурмагомедов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.