Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 15:20 1 040 1

Клинсман се завърна към треньорството в Бундеслигата

  • юрген клинсман-
  • треньор-
  • херта

Бившият нападател на Байерн поема Херта

Клинсман се завърна към треньорството в Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

От Херта потвърдиха, че Анте Чович вече не е треньор на отбора. До края на сезона столичният тим ще бъде воден от Юрген Клинсман.

През уикенда Херта загуби с 0:4 в гостуването си на Аугсбург, а това бе четвърто поредно поражение за тима. Ръководството на Херта се е събрало още в понеделник, а решението за раздяла с 44-годишния Чович бе оповестено днес.

Чович е бивш играч на Херта, а на поста треньор застана преди пет месеца. Под негово ръководството обаче отборът записа три победи, две равенства и седем поражения и сега е реално застрашен от изпадане.

Ситуацията трябва да оправи 55-годишният Клинсман, който за последно води САЩ от 2011 до 2016 г., а после бе технически директор на янките. Клинсман стартира треньорската си кариера в националния отбор на Германия, след което води Байерн и САЩ. В следващия 13-и кръг от Бундеслигата Херта посреща Борусия Дортмунд, който е шести в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jrj

    0 0 Отговор
    Успех!