Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 17:13 1 179 1

Черно море няма загуба от Ботев Враца във Варна

  • черно море-
  • ботев враца-
  • аристот ндонгала-
  • efbet лига

Ндонгала започна тренировки, готов е за мача в събота

Черно море няма загуба от Ботев Враца във Варна - 1
Снимка: ПФК Черно море

Отборът на Черно море продължава подготовката си за домакинството на Ботев Враца. Днешното занимание на "моряците" бе на стадион "Тича" и в него взеха участие всички футболисти, включително и крилото Аристот Ндонгала.

Офанзивният футболист на варненци се завърна в тренировъчния процес с основната група след контузия и по всяка вероятност ще е на линия за срещата с тима от Враца.

Любопитното е, че Ботев Враца не е побеждавал Черно море нито веднъж като гост. От 26 изиграни мача във Варна "зелено-белите" са спечелили 21, а равенствата са 5. В елита двата тима са се срещали общо 53 пъти. "Моряците" са печелили 24 мача, загубите са 17, а равенствата 12.

След завръщането на тима от Северозапад в елита през сезон 2018/2019 г. двата отбора са се срещали три пъти. Тогава си разменят по една домакинска победа с 2:1, а през настоящата кампания завършват наравно 1:1 във Враца.

Срещата между Черно море и Ботев Враца е тази събота от 12,30 часа на стадион "Тича" във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 0 Отговор
    Това ще е сблъсък на два футболни колоса .