26 Ноември, 2019 14:10 1 000 2

Ключов футболист на Левски ще бъде на линия за Берое

  • нуно рейш-
  • контузия-
  • левски-
  • готов за берое-
  • efbet лига

Нуно Рейш получи травма по време на неделния мач с Царско село

Ключов футболист на Левски ще бъде на линия за Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски Нуно Рейш ще бъде готов за ви­зитата на Берое, съобщава вестник "Тема спорт".

Срещата в Стара Загора е в събота, 30 ноември, от 17:30 часа.

Португалският брани­тел получи контузия по време на домакинството на Царско село. Той бе заменен непосред­ствено след началото на вто­рото полувреме - на негово място заигра Янис Каргас.

Треньорът на "сините" Петър Хубчев е уверен, че тимът може да сложи край на лошата серия срещу бившия му тим. Левски загуби послед­ните си четири шампионатни сблъсъка с Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 0 Отговор
    Преди години нямаше Царско село и Витоша Бистрица играхме с Цска с Локо София и ставаха интересни мачове но Локо София и Цска ФАЛИРАХА.
  • 2 Калчо

    0 0 Отговор
    Не ни набивайте в главите, че това е автентичния ЦСКА ! ЦСКА 1948 е във втора лига ! Този клуб който сега е в първа лига, е онзи оранжев отбор от Ловеч, докаран в София принудително и му сложиха това име ЦСКА , за да завладеят имотите на автентичния ЦСКА 1948 ! Повтаряйте си вие колкото си искате ,че това е ЦСКА ! Да ама Не!