Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 12:36 1 397 6

Ибрахимович: Мога да поддържам нивото си до 50 години

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • интер-
  • милано

Милано не е вторият ми град, това е вторият ми дом

Ибрахимович: Мога да поддържам нивото си до 50 години - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович коментира възможността да се завърне в Милано, където игра за местните Интер и Милан. Както е известно, “росонерите” проявяват интерес към нападателя, който след месец ще стане свободен агент.

“Милано не е вторият ми град, това е вторият ми дом. Имам чудесни спомени от там. Ако има проект, който да ме стимулира, мога да играя на моето ниво, докато стана на 50 години. Току що приключи периодът ми в Лос Анджелис, беше фантастично. Вече има двама герои на двата свята: аз и Джузепе Гарибалди. Синиша Михайлович? С него често се чуваме. Той ми е приятел, който е изключителна личност и рядко срещан мъж”, заяви 38-годишният Ибрахимович пред “Гадзета дело спорт”.

Междувременно, от вестника твърдят, че Милан е готов да предложи на шведа заплата в размер на 6 млн. евро с договор до края на сезона. Той обаче настоявал възнаграждението му да бъде 9 млн. евро. Двете страни ще се срещнат в близките дни за нови разговори помежду си, допълват от изданието.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хърватският мангал

    7 2 Отговор
    за къв са помисли.???сякаш на Гърга Питич мяза малко а.???

    Коментиран от #2

  • 2 Цецо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хърватският мангал":

    Ми човека си има паметник, нищо, че наскоро го понацапаха малко... защо да няма самочувствие? :)))
  • 3 Луд

    5 0 Отговор
    Добър е много,но се надценява по много грозен начин.По-самовлюбен е и от Кристиано.

    Коментиран от #5

  • 4 нали

    1 1 Отговор
    грозен мигрант.
  • 5 Ибрата

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Наистина е много добър и ПАК самочувствието му е двойно, представете си за какво става на въпрос, наистина е по-самовлюбен и от Роналдо!
  • 6 Ацо

    0 0 Отговор
    Аякс,Интер,Милан,Ювентус,Барселона,Ман.Юнайтед,ПСЖ,навсякъде топ!Покажете ми друг играч със такава визитка и тогава говорете!?!?