30 Ноември, 2019 09:50 2 595 2

След разжалването на Лечков: Попов мисли за завръщане в националния

  • ивелин попов-
  • йордан лечков-
  • бфс-
  • национален отбор
След разжалването на Лечков: Попов мисли за завръщане в националния - 1
Снимка: fakti.bg

Отказалият се от националния отбор Ивелин Попов обмисля завръщане в селекцията на България за предстоящите баражи за Евро 2020 година, пише "Тема Спорт".

Доскорошният капитан е навиван от съотборниците си да го стори, разговор с него ще има и треньорът Георги Дерменджиев.

32-годишният футболист вече обяви, че последният му мач за трикольорите ще е победата с 1:0 над Чехия. Тимът ни посреща Унгария на 26 март 2020-а на "Васил Левски".

При успех в него тимът ни ще срещне на националния стадион победителя от двойката Исландия - Румъния в директен мач за класиране на финалите. Част от играчите вече са говорили с Попето и са го навивали да се върне, а това ще направи и Дерменджиев. Попов вече умува да промени решението си.

При обявяването си, че се оттегля, Попов заяви, че някои хора само живуркат около президента на БФС в оставка Борислав Михайлов и националния отбор.

Шансовете Ивелин Попов да играе срещу Унгария се увеличиха значително, след като Йордан Лечков бе разжалван от БФС и вече не е нито вицепрезидент, нито отговорник за националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШОП

    1 5 Отговор
    Попето-истински българин! Може да даде още на България. Требва да се върнем по системата на хубчев за здрава защита. Това се постига с железна дисциплина на терена за която попето може да помогне много като най опитен.
  • 2 Гост като гост

    5 1 Отговор
    По-добре да седи до Паришева, че ще отима баджанаци.