Last news in Fakti

1 Декември, 2019 12:16 2 066 2

Формула 1 вече има собствена марка парфюми

  • формула 1-
  • парфюм
Формула 1 вече има собствена марка парфюми - 1
Снимка: Twitter

Формула 1 вече има собствена марка парфюми. Официалното представяне на новия бранд се състоя с квалификацията в Абу Даби в събота, но новите аромати ще бъдат пуснати на пазара през март 2020 година.

Ръководството на Формула 1 си сътрудничи с компания, която е специализирана в областта (Designer Parfums), но в същото време използва и услугите на Рос Ловгроув от Кардиф.

Формула 1 ще пусне три ексклузивни парфюма в лимитиран брой, като бутилките са изработени и отпечатани на 3D принтер, комбинация между лукс и изкуство, напълно вдъхновени от състезанията.

Новата колекция ще бъде достъпна догодина.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еф1

    0 0 Отговор
    Мирише на изгорели гуми ? ;)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.