Last news in Fakti

1 Декември, 2019 13:42 5 314 9

Уникално: Кадри от съблекалнята на Барса след 0:4 от Ливърпул (ВИДЕО)

  • барселона-
  • ливърпул-
  • лионел меси-
  • шампионска лига
Уникално: Кадри от съблекалнята на Барса след 0:4 от Ливърпул (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Мачът Ливърпул - Барселона (4:0) от полуфиналите на Шампионската лига ще се помни още дълго от футболните фенове, а в Twitter се появиха и кадри от съблекалнята на каталунците след края на злощастния за тях реванш на “Анфийлд”. Видеото е документалната поредица Matchday, посветена на най-важните моменти от миналия сезон на Барселона.

То е с времетраене под една минута, но обрисува достатъчно добре картината в съблекалнята на “лос кулес”, след като за втора поредна година играчите на Ернесто Валверде бяха елиминирани след пропилян аванс от три гола след първата среща на “Камп Ноу”. Съвсем логично Лионел Меси и съотборниците му са в меко казано минорно настроение.

Интересно е и държанието на Жорди Алба на полувремето на мача, когато Барса губи само с 0:1 в резултата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истински живот

    2 0 Отговор
    Лукс и във футбола...!
  • 2 123

    7 1 Отговор
    Всичко е нагласено за да губите парите си в сайтове и букмейкърски зали, не го ли разбрахте :) За това футбол не гледам. Едно време е бил истински. От 10 даже повече години - вече не
  • 3 ПЕНКО

    0 7 Отговор
    АНГЛИЯ Е МАЙКАТА НА ФУТБОЛА !!!! БИЕ -ПАДА- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!! ОТ ЛИВЪРПУЛ ЛИ Е "БИТЪЛС " ИЛИ НЕ Е- А - ФЕНОВЕ НА РИТАНЕТО НА ТОПКА В ДВУБОИ МЕЖДУ : СЕЛА; КВАРТАЛИ;ГРАДОВЕ ;ДЪРЖАВИ И КОНТИНЕНТИ !?!?!? ФУТБОЛ ИЕЕЕ , НО В РУСИЯ БЕШЕ НАЙ-НАЙ - ИЕЕ --ИЕЕ !!! ЗА ДЕЦЕТА ,КОИТО ЩЕ ПОРАСТНАТ ...И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА -ФУТ-ФУТ-БОЛ !!!!!!
  • 4 Цеко сифоня

    6 2 Отговор
    Малиии, Меси гледа кът насран. Той по принцип така си гледа де, с неговата каруцарска физоиномия. ))))))
  • 5 Виме

    2 1 Отговор
    Малиии, главите им тежат все едно са шахматисти, а не чалгари ! Всеки едвам я държи
  • 6 боцмана

    2 0 Отговор
    Меси гледа като натровен коч в люцерна.
  • 7 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    и сега на тия изъдяци пак златната топка????!!!!прецакаха с тия меси и роналдо целия футбол.ливерпул ги направиха смешни ,но ще се повтори ситуацията от победата на баирен и борусия над барса и реал,коато ги пребиха с по 3-4 на нула и в двата мача ,а накрая се оказа че меси роналдо били много по-добри от играчите дв немските отбори.на световното бе същото.немците ги бият като гаиди и португалци и аржентинци ,но отново меси и роналдо!жалка картинка стана тоя спорт.педалска при това!
  • 8 гощо

    1 0 Отговор
    Барса е отборче от набедени джуджета за вътрешна употреба! Да мешат там малките отборчета в Испания и от време на време да бият Реал,така да няма напрежение в политически план! За голям футбол не стават! А Меси е най набеденият футболист за всички времена!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.