Last news in Fakti

1 Декември, 2019 18:34 1 666 1

Стоичков иска Куман за треньор на Барса

  • христо стоичков-
  • барселона-
  • роналд куман

Взимам го със затворени очи, каза Камата

Стоичков иска Куман за треньор на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Българската футболна легенда Христо Стоичков би одобрил евентуално назначение на Роналд Куман за старши треньор на Барселона. “Взимам Куман за треньор на Барса със затворени очи, но това не зависи от мен. Сега има работа като селекционер на Холандия и там се справя много добре”, заяви Камата пред Onda Cero в Букурещ.

Бившият роден селекционер беше в румънската столица за вчерашния жребий за груповата фаза на Евро 2020. “Познавам Роналд много добре. Уважавам Валверде. Не бих искал да предлагам себе си, а Роналд е страхотен специалист. Един ден аз да поема Барса? Не знам, може би. Настоявам, трябва да имаме уважение към Валверде. Не искам да говоря за други треньори, когато Барселона си има треньор”, довери той.

Стоичков призна, че симпатизира на Антоан Гризман. “Той е сред най-големите футболисти и винаги е удоволствие да го наблюдаваш. Нека не забравяме, че е световен шампион”, каза още българското величие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голямо сърце си

    3 1 Отговор
    А едно време го наричаше плачльо, щото редовно ревял на Кройф за да играе, а ти си оставал на пейката! Тоя като играеше беше балтия, ако поеме отбора, дали и този стил ще наложи? Предвиждам много картони на хоризонта!