Last news in Fakti

2 Декември, 2019 18:24 2 165 2

Ето къде ще е Роналдо вместо на "Златната топка"

  • кристиано роналдо-
  • златна топка

Ще бъде награден за "Най-полезен футболист" в Серия "А"

Ето къде ще е Роналдо вместо на "Златната топка" - 1
Снимка: БГНЕС

Напълно според очакванията Кристиано Роналдо няма да присъства на днешната церемония за “Златната топка” в Париж, пише sportal. Според италиански журналисти тази вечер нападателят на Ювентус ще бъде гост на друго събитие - Гала вечерта на калчото в Милано, което се организира от Асоциацията на италианските футболисти. На нея португалецът ще получи награда, като се очаква тя да е за “Най-полезен футболист” в Серия “А” за миналия сезон. Призьорите на това събитие се отпределят след гласуване между професионалните играчи на Ботуша.

Според неофициалните информации Кристиано е чак четвърти във вота за “Златната топка”, като пред него се нареждат Лионел Меси, Вирджил ван Дайк и Мохамед Салах.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па ти

    6 11 Отговор
    Евала на МЕСИ Великия. Хората не са прости и истината винаги тържествува
  • 2 Сирена

    5 1 Отговор
    Прекрасен спортист и човек Лео,бъди здрав ти и семейството.