3 Декември, 2019 19:25 948 0

Солскяер определи спекулациите около бъдещето си като: ''Абсолютни лъжи''

  • оле гунар солскяер-
  • сензационно-
  • спокоен за поста си-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед демонстрира спокойствие преди утрешния мач с Тотнъм

Солскяер определи спекулациите около бъдещето си като: ''Абсолютни лъжи'' - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи медийните информации за бъдещето му като ''абсолютни лъжи''. По рано днес се появи информация, че норвежецът е казал на футболистите си, че ще бъде уволнен, ако те загубят мачовете срещу Тотнъм и Манчестър Сити тази седмица.

''Добре съм. Нямам никакви проблеми. Понякога се смея, докато чета какво съм казал и всички тези неща. Сигурен съм обаче, че източниците, за които всичко говорят, всъщност не са никакви източници и това са абсолютни лъжи'', заяви Солскяер на брифинг днес, който е по повод утрешния дерби мач с Тотнъм.

Мениджърът на ''червените дяволи'' изрази позиция, че не се притеснява от серията уволнения през последните 2 седмици и слуховете, че се чака удобен момент, за да бъде махнат и заменен от Маурисио Почетино.

''Това не ме прави по-притеснен. Просто съм концентриран върху работата си и опитвам да я върша по възможно най-добрия начин. Мисля за следващия мач, както и за бъдещето, което планирам заедно с ръководството. По това време на годината не е приятно да видиш как твои колеги губят работата си, но това не ме притеснява'' коментира Оле.

''Момчетата винаги са амбицирани да постигнат максимално добри резултати, без значение кой е мениджър на противника. Тяхната цел е винаги да се доказват, защото са част от Манчестър Юнайтед и искат да бъдат тук дълго време. Когато сложиш този екип няма значение кой е съперникът. След неделя бяха разочаровани, но сега е време за следващия двубой'', добави норвежкият специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА