3 Декември, 2019 13:22 3 033 0

Солскяер със сензационно разкритие за Тотнъм

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • тотнъм-
  • маурисио почетино

На Острова се спекулира, че Маурисио Почетино е главният фаворит да вземе поста на "Олд Трафорд"

Солскяер със сензационно разкритие за Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Mениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е шокирал състава, като е заявил, че при загуба срещу Тотнъм в идния мач той ще бъде освободен от поста си.

Двата тима се изправят един срещу друг на 5-ти декември в дербито на 15-тия кръг от Висшата лига. Солскяер е под все по-голямо напрежение след поредната грешна стъпка на отбора в шампионата, завършвайки 2:2 с Астън Вила през уикенда.

На Острова се спекулира, че Маурисио Почетино е главният фаворит да вземе поста на "Олд Трафорд". Норвежецът Солскяер сега е излязал пред състава си с твърдението, че при нова загуба срещу "шпорите", то той ще бъде уволнен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА